Home » Over ons

Over ons

Eljes Infrastructurele Projecten (hierna kortweg EIP) is opgericht in mei 2009 te Zeewolde.

EIP heeft in totaal 21 FTE in dienst. Hiervan zijn er twee lasploegen en twee civiel/blaas ploegen. Daarnaast worden er ook derden ingehuurd om het werk op locatie te realiseren.
Het hoofdkantoor is gevestigd aan Jachtwagen 53, op het bedrijventerrein Horsterparc te Zeewolde. Deze centrale ligging in Nederland is dichtbij diverse uitvalswegen waardoor EIP snel op de werklocatie kan zijn.

Eljes Infra

EIP richt zich voornamelijk op de eindgebruiker (providers) door middel van het afsluiten van langlopende contracten (SLA’s). Bij de aanleg van nieuwe netwerken is EIP actief als hoofdaannemer. EIP voert de regie vanaf de vergunningaanvraag tot en met de feitelijke oplevering en stuurt daarbij de onderaannemers aan bij de projectuitvoering.

Door korte lijnen is de slagvaardigheid en flexibiliteit van de organisatie groot. Opdrachtgevers worden professioneel geholpen. Tevens kan EIP ook tussen de verschillende projecten snel schakelen. EIP is 24 uur 7 dagen per week bereikbaar, waardoor problemen bij providers direct opgepakt kunnen worden. De organisatiestructuur is plat, i.t.t. de grotere civieltechnische concurrenten waar projecten in fases worden opgedeeld waarvoor afzonderlijke afdelingen verantwoordelijk zijn. De medewerkers van EIP zijn multifunctioneel inzetbaar en worden binnen de organisatie hierop getraind.