Home » Over ons

Over ons

Zowel het kantoor als onze opslagloods zijn gevestigd aan de Jachtwagen 53 op industrieterrein Horsterpark in Zeewolde. Deze centrale ligging in Nederland is dichtbij diverse uitvalswegen waardoor EIP snel op de werklocatie kan zijn.

EIP heeft circa 30 medewerkers in dienst, een ieder in zijn eigen specialisme;

  • Engineering
  • Beheer
  • Las ploegen
  • Civiele ploegen
  • Blaas ploegen

Wij hebben verschillende partners met wie wij graag samenwerken. Deze worden indien nodig ingehuurd om het werk op locatie te realiseren.

De bereikbaarheid van EIP is uitmuntend, waardoor problemen bij providers snel opgepakt worden. De organisatiestructuur is plat, i.t.t. de grotere civieltechnische concurrenten waar projecten in fases worden opgedeeld. Binnen ons bedrijf zijn de lijnen kort en heeft u als klant te maken met één aanspreekpunt.

Wij bieden een stand-by-service 24/7 en 365 dagen in geval van (netwerk) calamiteiten. Eljes is bekend bij het KLIC en ook het WION-systeem en we zijn in staat om het netwerk te beheren en de wettelijk verplichte registratie bij de verschillende partners van de overheid uit te voeren. Bij Eljes denken en werken we vanuit de perceptie van de klant. Uw wensen en ervaringen zijn het uitgangspunt voor onze acties. Uiteraard denken wij graag met u mee om uw project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.