Home » Referenties

Referenties

logoHoi mijn naam is Bart Geel. Ik ben in 2009 als technician begonnen bij Equinix waar ik mezelf in een korte periode heb opgewerkt tot Team Leader van Operations. Wie is Equinix? Wij zijn een datacenter die extreem hoge klant prioriteit heeft qua service. Hiervoor gebruiken wij dus alleen het beste van het beste qua UTP en fiber verbindingen. Om er zeker van te zijn dat onze normen en waarden gewaarborgd worden en blijven, hebben wij ons interne netwerk laten aanleggen door EIP. EIP werkt op de wensen van de klant en zorgt dat alles na klantwens wordt aangelegd met de garantie van een hoge kwaliteit en netheid. Omdat EIP kwaliteit, netheid en dat alles voor een goede prijs binnen het afgesproken tijdsbestek kan opleveren zijn wij er trots op om EIP als huis contractor te hebben.

Bart Geel – Equinix Nederland

imgresAls opdrachtgever van Eljes Infrastructurele Projecten B.V. kan ik bevestigen dat wij inmiddels bijna zeven jaar naar alle tevredenheid samenwerken. Het personeel van EIP is zeer gedreven en plichtsbewust. Samen met de medewerkers van EIP werken wij nauwgezet samen om de service en kwaliteit van onze klanten zo hoog mogelijk te houden. Het probleemoplossend vermogen van het personeel van EIP is in verhouding tot andere vergelijkbare bedrijven zeer hoog te noemen. Tot op heden zijn alle problemen en storingen op het Interoute netwerk binnen de Benelux naar tevredenheid opgelost. Het reguliere werk zoals het aansluiten van nieuwe klanten, verleggingen van ons glasvezelnetwerk, migratie en assistentie voor klanten wordt altijd binnen de gestelde tijd en budget gerealiseerd.

Wij bevelen EIP dan ook graag aan als groot telecom operator met eigen glasvezelnetwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat EIP een waardevolle ondersteuning / verlenging is van onze organisatie.

Mark Zuijdendorp – Interoute Benelux & Nordics

RDHet was midden 2013 dat ik voor het eerst met Ron en EIP in contact kwam. Een gemeenschappelijke klant bracht ons samen op een netwerk event. Na de aangename kennismaking van die avond, werd er al snel een vervolgafspraak vastgelegd om een mogelijke samenwerking uit te werken. Een samenwerking die voor beiden een nieuwe horizon opende, maar vooral een meerwaarde voor het bieden van oplossingen en diensten aan onze klanten.

Begin 2014 werd het eerste contract ondertekend; twee jaar netwerkbeheer en FLM voor Interoute in Benelux. Door het professionalisme, de vakkennis en dagdagelijkse inzet werd dit contract verlengd. Sinds oktober 2015 doet ook Level 3 beroep op onze nauwe samenwerking.

Naast de contractuele samenwerking voor glasvezelnetwerken, vragen wij vaak EIP om werken voor ons uit te voeren in België en Noord-Frankrijk. EIP staat voor het nakomen van de gemaakte afspraken, kwaliteit en netheid van de uitvoering, steeds met de glimlach en met een correcte prijs aangeboden. Dat wordt ook door onze klanten zeer gewaardeerd.

Waar mogelijk bieden wij ook ondersteuning aan het EIP team bij het uitvoeren van werk in Nederland, Groot-Brittannië en Duitsland, bij het uitvoeren van OTDR-metingen op glasvezelkabel en opvolgen van projecten, steeds in een aangename sfeer.

Vast staat dat er nog meer samenwerkingen zullen voortvloeien met EIP!

Roeland de Gussem – RD Engineering